Un tastet de l’itinerari

El Bosc Terapeutic de Can Fornaca es troba relativament aprop del centre vila de Caldes de Malavella. No el podem anomenar com a bosc urbà, però si que és veritat que té un accés molt fàcil amb una zona d’aparcament per vehicles; la qual va ser habilitada durant l’obertura del recorregut.

elmas3
Entrada al recinte de Can Fornaca

El bosc pertany al recinte de Can Fornaca, una zona on està prohibida la caça o tota activitat que tingui un perjudici per l’ecosistema vital del bosc. Estem parlant d’un bosc molt ric. amb una gran biodiversitat de fauna i restes arqueològiques. Hem de tenir en compte que al costat hi trobem l’important jaciment arqueològic del Camp dels Ninots. L’itinerari compte amb varies exemples d’arbres llegendaris, exemplars únics amb centenars d’anys d’història els quals ens aporten el benestar que tots voldríem.

El recorregut de l’itinerari és molt senzill i relativament curt, a l’abast de tot el públic. L’idea és enriquir-nos de les grans propietats terapèutiques que ens aporten els boscos, ja sigui escoltant, meditant o realizant qualsevol tipus d’activitat que ens ajudi a relaxar la nostre ment i a més a més tenir la capacitat d’adquir tots els beneficis a nivell de benestar emocional.

Seguidament us exposem varies imatges extretes del mateix recorregut terapèutic de Can Fornaca.